OmaisOiva pöllöjä

OmaisOiva

OmaisOiva - toimintaa toteutetaan Omaishoitajaliiton paikallisyhdistyksissä eri puolilla maata. Itä - Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset - Östra Nylands Närståendevårdare och Vänner ry toteuttaa OmaisOiva - toimintaa Itä - Uudellamaalla (Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo).

OmaisOiva - toiminta tukee omaishoitajan jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta ja vertaistukea mahdollisimman lähellä kotia. Kun tarvitset eväitä omaishoitajana toimimiseen ja haluat viihtyä toisten omaishoitajien seurassa, tule mukaan. OmaisOivan eri toimintamuodoista voit valita itsellesi sopivan - tai kokeilla niitä kaikkia.

OmaisOiva - kioskeissa ja - kahviloissa saat tietoa omaishoidosta. Voit myös vaihtaa kokemuksia toisten omaishoitajien kanssa. Ilmoittautumatta ja sitoutumatta. Kioskit ja kahvilat palvelevat sekä omaishoitajia että muita omaishoidosta kiinnostuneita. OmaisOiva –ryhmissä voit jakaa ajatuksia ja tunteita toisten omaishoitajien kanssa. Ovet - valmennuksesta® saat tietoja, taitoja ja tukea omaishoitajana toimimiseen. OivaHetki antaa mahdollisuuden yksilölliseen kohtaamiseen.

"Me täällä OmaisOiva Itä – Uusimaassa toivomme löytävämme Sinut, omaishoitaja tai omaishoitajuudesta kiinnostunut. Olemme täällä Sinua varten ja toivomme, että kerrot miten voimme auttaa juuri Sinua. Haluamme järjestää ryhmiä ja tapahtumia jotka oikeasti kiinnostavat Sinua ja mahdollisimman monta muutakin omaishoitajaa. Meidän seurassamme on lupa nauraa, iloita sekä itkeä. Voit kertoa kaikesta mikä harmittaa, katkeroittaa ja uuvuttaa."

-Päivi ja Emmi-

OmaisOiva ja Veikkauksen logoja