skip to Main Content
Fest För Fem år – Föreningens Femårs Jubileumsår

Fest för fem år – föreningens femårs jubileumsår

Till vår glädje kan vi presentera ”Fest för fem år” på följande sätt:

Dessa fantastiska evenemang är avgiftsfria för våra medlemmar, men från icke inhiberade reservationer hamnar vi av medlemmen begära efter de reserverade kostnaderna för evenemanget i fråga.

I evenemangen kan också delta de, som inte är medlemmar i vår förening. Priset för evenemangen finns inom parenteser efter varje evenemang. Föreningen täcker en del av avgifterna, men evenemangen är avgiftsfria endast för föreningens medlemmar.

Tyvärr kan vi inte ordna med gemensam transport, men om du behöver skjuts eller ifall du vill erbjuda skjuts åt en annan närståendevårdare, säg till i samband med din anmälan.

Ifall det kommer ändringar i evenemangen, av oss oberoende orsaker, meddelar vi deltagarna personligen.

Haiko Herrgård 20.11 kl. 13

Köldterapi samt dagens salladsbord i Bistro Spa. Platser finns för max 8 personer. (Pris för ickemedlemmar, som är med i vår verksamhet 60€)

Töyrylä Gård 25.11 kl. 12-15

Herrgårdsrunda samt lunch med dessertkaffe. Herrgårdens pratsamma värd berättar om gårdens historia och Päivi är på plats och berättar om det aktuella inom närståendevården. I samband med denna utflykt kan du besöka A. Wennström Ab:s fabriksbutik, där det tillverkas bl.a. Finlands ända vattenfärger.

Platser bokade för 10 personer. (Pris för ickemedlemmar, som är med i vår verksamhet 28€)

Hellimö Spa Orimattila 27.11 kl. 11-14

2-3 spabehandlingar enligt eget val och två salladers buffet. Platser reserverade för 10 personer. (Pris för ickemedlemmar, som är med i vår verksamhet 55€)

 

För att Unga Vårdare evenemanget blev inhiberat på grund av coronan, vill vi på annat sätt ta i beaktande speciellt de familjer där det finns unga vårdare. Vi vill erbjuda följande möjligheter speciellt till de familjer, där man på grund av coronan eller annan orsak inte har ekonomiska möjligheter:

 

Familjepresentkort till Flamingo,

som täcker 2 vuxna och 2 barn (3-13år). (Pris för ickemedlemmar, som är med i vår verksamhet 60€)

ELLER

Inträdesbiljetter till HopLop

(föräldrar som övervakar barnen kommer avgiftsfritt in) 2st samt ”Perhe platter” snacktallrik. (Pris för ickemedlemmar, som är med i vår verksamhet 55€)

Till antingen HopLop eller Falmingo finns det totalt 10st presentkort.

ELLER

50 € presentkort till familjer till antingen Hesburger eller Burger King

Dessa finns reserverade 15st.

 

Anmälan till alla ovanstående senast den 14.11 till Päivi, per telefon, kvällar och veckoslut tel. 044 987 5659. Mer information på info@itauudenmaanomaishoitajat.fi.

 

Back To Top