skip to Main Content
kansikuva

Syysterveiset yhdistyksen ohjaajalta

Näin tämä ihana ja raikas syksy tekee tuloaan. Aamut ovat viileät ja raikkaat, syysaurinko paistaa (ja vettäkin tulee välillä kiitettävästi) ja luonto muuttaa väriään. Itse pidän tästä vuodenajasta paljon, kun kesän jälkeen moni on palannut lomilta ja ihmiset ovat taas tavoiteltavissa. Syksy tuo minulle myös lisäenergiaa, kun nyt jaksaa paremmin nauttia ulkoilmasta ja näin ollen nautin myös metsän tarjoamista aarrejahdeista.

Miksi juuri tämä syksy on minulle mieluisa on myös se, että olen takaisin yhdistyksessä osa-aikaisena ohjaajana. Minulla onkin ollut teitä omaishoitajia ikävä. Innolla ollaan potkaistu syksyn toiminta käyntiin, sekä etäkahvilan että ulkoiluryhmien muodossa. Tällä hetkellä etäkahvitellaan joka tiistai klo 10-11 Teamsissa. Minä olen koko tunnin linjoilla ja mukaan voit tulla joko koko tunniksi tai ihan vaikka pieneksi hetkeksi. Etäkahvilassa ei ole mitään erityistä agendaa, vaan nautitaan aamupäiväkahvista yhdessä ja rupatellaan. Liity seuraamme siis tiistaisin, nappaamalla linkki etäkahvitteluhetkeen kotisivuiltamme, tapahtumakalenterista.

Kunnissa järjestetään joka toinen viikko vertaistuellisia ulkoiluryhmiä, joissa käydään kevyillä kävelyillä sekä lopuksi lämpimästä juomasta. Toivotaan, että keli pysyy upean syksyisenä pitkään, jotta voimme nähdä toisiamme ulkoilun parissa koko kauden läpi. Tietoa juuri sinun kunnan ulkoilusta löydät parhaiten kotisivujemme tapahtumakalenterista. Näihin ryhmiin pyydän myös ennakkoilmoittautumisia, jotta osaan varata riittävästi juomaa ja jotta saisin yhteystietojasi, mikäli ryhmä peruuntuu erittäin huonon kelin tai esimerkiksi sairastumisen takia. Nyt kun pienetkin flunssaoireet täytyy ottaa tosissaan. Mikäli innokkaita osallistujia ei tule, kyseinen ulkoilukerta peruuntuu.

Lisäksi haluan sinua vielä muistuttaa, että olen täällä sinua varten. Minulle voit aina soittaa, laittaa viestiä tai sähköpostia niin asiassa kuin asiassa. Kuuntelen kun kaipaat avautumista, jutellaan niitä näitä kun siltä tuntuu, autan ja ohjaan sinua omaishoitohaasteissasi parhaani mukaan. Parhaiten tavoitat minua maanantaista torstaihin klo 8-15.30 numerosta 044 236 8214 tai sähköpostitse emmi@itauudenmaanomaishoitajat.fi.

Syksyä suunnitellaan pikkuhiljaa eteenpäin koronatilannetta sekä rajoituksia aktiivisesti seuraten. Toivotaan, että tilanne lähtee pian helpottumaan, jotta voimme laajentaa toimintamme ja tarjota teille vieläkin enemmän vertaistukea, tapaamisia sekä virkistäytymistä. Rakennamme toimintamme kohdataksemme teidän tarpeitanne ja haluankin esittää sinulle pienen toiveen: Kerro minulle mitä sinä kaipaat, millaista toimintaa, tietynlaista tapahtumaa, luentoja vai jotain muuta? Miten voimme sinua auttaa ja tukea?

Ollaan kuulolla ja toivottavasti nähdään pian. Aurinkoista syksyä sinulle toivottaa,

Emmi

Back To Top