skip to Main Content

Täyttä juhlaa viidelle vuodelle – yhdistyksen viisivuotis juhlavuosi

Meillä on ilo ilmoittaa teille jäsenemme ”Täyttä juhlaa viidelle vuodelle” seuraavasti:

Nämä mahtavat tapahtumat ovat jäsenillemme maksuttomia mutta peruuttamattomasta varauksesta joudumme perimään ko. tapahtumaan varatut kulut.

Myös he, jotka eivät ole jäseniämme, voivat lähteä mukaan. Hinta on näkyvissä tapahtuman jälkeen suluissa (yhdistys korvaa näistä maksuista osan mutta täysin maksuttomia nämä ovat vain yhdistyksen jäsenille).

Valitettavasti me emme voi järjestää yhteiskuljetuksia mutta jos sinulla olisi kyydin tarve tai haluat tarjota sen toiselle omaishoitajalle samaan tapahtumaan, kerro siitä ilmoittautuessasi.

Meistä riippumattomista syistä tapahtumiin voi tulla muutoksia, niistä ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti.

Haikon kartano 20.11 klo 13

Huippukylmähoito sekä päivän Bistro Span salaattipöytä. Näitä paikkoja on max 8 hengelle. (Hinta ei–jäsenelle, yhdistyksemme toiminnassa mukana olevalle 60€)

Töyrylän kartano 25.11 klo 12-15

Kartanokierros sekä lounas jälkiruokakahvien kera. Kartanon puhelias ja mukava isäntä kertoo historiasta kartanokierroksen aikana ja Päivi paikalla kertomassa omaishoidon uusimpia kuulumisia. Tähän samaan retkeen voi yhdistää käynnin kartanon läheisyydessä sijaitsevaan A. Wennström Oy:n tehtaanmyymälään. Siellä valmistuu mm. Suomen ainoat vesivärit.

Tänne on paikkoja varattu 10 hengelle. (Hinta ei–jäsenelle, yhdistyksemme toiminnassa mukana olevalle 28€)

Hellimö Spa Orimattila 27.11 klo 11-14

2-3 hoitopistettä vapaavalinnaisesti ja kahden salaatin buffa á 10 henkeä (Hinta ei-jäsenelle, yhdistyksemme toiminnassa mukana olevalle 55€)

 

Koska koronan takia jouduimme perumaan Nuoret hoivaajat -tapahtuman, jossa olisimme huomioineet erityisesti niitä perheitä, joissa on myös nuori hoivaaja, niin meillä on tällaisia mahdollisuuksia tarjottavana niille perheille, joille nämä ei koronan tai muun syyn takia olisi taloudellisesti mahdollista:

Flamingoon perhelippulahjakortteja,

joka kattaa 2 aikuista ja kaksi 3-13 v lasta. (Hinta ei-jäsenelle, yhdistyksemme toiminnassa mukana olevalle 60€)

TAI

HopLopin sisäänpääsylippuja

(valvovat aikuiset pääsevät maksutta mukaan) 2 kpl sekä perhe platter napostelulautanen. (Hinta ei-jäsenelle, yhdistyksemme mukana toiminnassa mukana olevalle 55€)

Näitä on yhteensä 10 kpl jompaankumpaan Flamingoon tai HopLopiin.

TAI

50 € lahjakortteja perheille Hesburgeriin tai Burger Kingiin.

Näitä varattu 15 kpl.

 

Kaikkiin näihin pitää ilmoittautua 14.11. mennessä Päiville puhelimitse iltaisin tai viikonloppuisin, p. 044 987 5659. Lisätietoja voi kysyä info@itauudenmaanomaishoitajat.fi

Back To Top