skip to Main Content

Verkkoviestintäryhmät läheistään hoitaville

Oletko yksi meistä, jonka mielestä kahvihetki hyvässä seurassa on mukavaa? Voisitko kerätä voimia kevääseesi toisten läheistään hoitavien tai auttavien kanssa juttelemalla vaikkapa arjesta tai kevään merkeistä?

Lähikontaktia vaativat kahvitteluhetket eivät tällä hetkellä onnistu mutta olet tervetullut virtuaalikahvilaamme! Valmista itsellesi herkullinen kahvikupponen, istu mukavasti lempituoliisi ja avaa netin ihmeellinen maailma, jossa olemme vain parin klikkauksen päässä. Tarvitset vain toimivan sähköpostin sekä tietokoneen (mikrofonilla), tabletin tai älypuhelimen.

Toivomme Sinun tulevan mukaan uusiin ryhmiimme riippumatta siitä, oletko etätapaamisten ammattilainen tai aloittelija. Virtuaalikahvilamme on Sinulle avoinna sovittuun aikaan aamulla, päivällä tai illalla ryhmästä riippuen. Saat tapaamislinkin mukana selkeät virtuaalikahvilaan liittymisohjeet, autamme myös puhelimitse, mikäli tekniikka alussa hämmästyttää kummastuttaa mukaan tulijaa.

Ota rohkeasti askel kohti uutta kohtaamispaikkaa ja ilmoittaudu osoitteeseen info@itauudenmaanomaishoitajat.fi Etsitään yhdessä Sinulle ryhmä, jossa on mukavaa juttuseuraa ja kokemusten/tiedon vaihtajia samassa tilanteessa. Kaikki läheistään tai omaistaan auttavat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

P.S. Tässä on hauska tapa oppia uutta ja harrastaa vähän aivojumppaakin, on myös mukava todeta: ”Ihmeellistä on tekniikan maailma”.

Back To Top